Liniștea v-o asigurăm noi, dumneavoastră puneți-o în practică!

3 elemente pe care te poți baza în caz de incendiu
141 Vizualizări

“Mai bine previi decât să tratezi”, spune un celebru proverb. Cu toții căutăm soluții și e bine să le avem la îndemână în cazul în care viața ne este pusă în pericol. Iată mai jos trei soluții ce pot face diferența: 

  • Marcarea traseelor de evacuare

În cazul unui incendiu, planul tău de siguranță la incendiu poate include stabilirea și marcarea unor zone ale clădirii prin care se poate căuta o ieșire din pericol, cum ar fi locul unde se află echipamentul de siguranță, precum și modalitatea cea mai sigură de evacuare a clădirii.

  • Extinctorul

Legislația impune să păstrezi funcțional un stingător de incendiu sau mai multe stingătoare la locul de muncă. În funcție de dimensiunea companiei, de munca depusă acolo și de materialele manipulate este necesară consultarea unui specialist pentru achiziționarea celui mai eficient echipament.

  • Sistemul de sprinklere 

Unul din cele mai eficiente echipamente de siguranță la incendiu este un sistem de sprinklere. Imediat ce un incendiu este detectat, sistemul de sprinklere este declanșat, iar angajatii tăi au mai mult timp pentru a ajunge la ieșiri sau la alte echipamente de protecție împotriva incendiilor.

0 comentarii

Post Comment

Detalii autor
SSMDCS

DANIEL CONSULT SERVICE este o companie formată dintr-o echipă de specialişti recunoscuţi în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.

Categorii Blog